Kylläpä on viikko mennyt nopeasti! En ole juuri ehtinyt koneella homehtumaan, kun Se Yksi oli täällä käymässä.... :)

Tuli taas huomattua miten ihanaa on treenata kun on oma swolemate mukana! Ei sillä, että sitä koko ajan oltaisiin toisissamme kiinni salilla - nytkin meni pääosin niin, että molemmat riuhdottiin rautaa salin vastakkaisissa päissä - mutta on se kyllä todella tärkeää ja hienoa, että on olemassa ihminen, jonka kanssa voi harrastaa yhdessä. Ja vieläpä sellainen, joka tajuaa kaiken mitä siihen treenaamisen ympärille liittyy... Ne ajoittaiset laiskuudenpuuskat, dieettihaasteet, kipeät lihakset, huonot treenit, sekalaiset morkkikset jne jne. On harmi, ettei voida treenata säännöllisesti yhdessä - mutta tämä muutaman sadan kilometrin välimatka on ja pysyy toistaiseksi, valitettavasti.

Niinhän siinä käy usein, että kun toinen tulee käymään, tuppaa ruokailukin vähän lipsumaan uomistaan. On "spessua" kun on kultsi käymässä ja sitä pitää juhlistaa tietysti take out -ruualla, jätskillä jne jne... No, tuli onneksi touhuttua kaikkea muutakin, ettei ihan pelkäksi syömiseksi yhteinen aika mennyt. Ja tuli sitä syötyä ihan "oikeeta" ruokaakin..!

4w.jpg

Mutta nyt on taas arki palaamassa normirytmiinsä, huomenna salille jalkatreenin pariin! Odotan innolla - nyt on vihdoin alkanut alakroppatyöskentely maistua, ja entisestä super-inhokkipäivästä on hyvää vauhtia tulossa viikon odotetuin pläjäys! Hieman tosin oon alkanut miettiä, että olisiko järkevää kokeilla jotain uutta ohjelmaa - saisi varmaan taas uutta puhtia ja motivaatiota treeneihin. Opiskelu ja muut kiireet kun tahtoo aina vähän latistaa muuten hyvää tunnelmaa, ja salitreeni on useimmiten se, mistä tulee paremmalle mielelle - tulokset toki aina boonusta! 

lookgood.jpg

Kesä tulee - laitettava siis vitosvaihe päälle, ettei bikinit jää homehtumaan kaapin perälle...! :)