Tänään oli kiireinen mutta kiva päivä. Olin ajatellut, että koska koulua on vain kaksi tuntia, 10-12, käyn sitä ennen salilla ja voin sitten koulun jälkeen hoitaa asioita kaupungilla. No, aamulla se sänky tuntui liian hyvältä, ja heräsin sitten sen verran myöhään, että vaikka selvisin viemään 6-veen päiväkotiin kahdeksaksi, en ollut ehtinyt itse syödä aamupalaa enkä laittaa salikamoja kasaan, joten päätin tulla kotiin, syödä kaikessa rauhassa ja lähteä kouluun puoli kymmenen tienoilla. En tänään jaksanut väsätä normiaamupalaani eli proteiinilettuja mustikoiden ja vaahterasiirapin kera, vaan tyydyin tällä kertaa puuroon raejuustolla ja omenasoseella. Herkullista tämäkin!

breki.jpg

 

Koulun jälkeen sitten riensin kaupungille asioille, ja sieltä oli tarkoitus mennä salille, mutta koska jouduin käymään samalla reissulla ruokakaupassa, ja ostoksissa oli sekä lihaa sekä maitotuotteita, päätin viedä ne ensin kotiin ja lähteä salille sitten. No, tämä ei toki kuulosta kovinkaan ihmeelliseltä, mutta tarkennettakoon sen verran, että kuljen bussilla ja asun 8km:n päässä keskustasta. Eli matkoihin tuhlautuu jo melkoinen tovi, ja olen täysin bussiaikataulujen armoilla. Täällä perähikiällä kun bussit eivät kulje kymmenen minuutin välein - sunnuntaisin niitä kulkee ruhtinaallisesti jopa joka toinen tunti..! Mutta hyvin se salitreeni sitten kuitenkin upposi päivän aikatauluun ja olin juoksumaton päällä klo 14:45 :) Sieltä sitten hirveällä kiireellä hakemaan lapsonen päivähoidosta ja kotiin ruuanlaittoon, ja sitten vielä koiran kanssa lenkille lumipyryyn. Eipä tule ainakaan liikaa vietettyä aikaa paikallaan...!

Olen opetellut nyt juomaan palkkaria veteen sekoitettuna. Fastin herajauheen kanssa tuli aina ihan jäätävä gag-reflex kun sitä litkua piti juoda, mutta nyt olen löytänyt ainakin yhden heran, joka maistuu veteen sekoitettuna oikeastaan ihan hyvältä. Star Nutrtion Double Chocolate - käytän sitä myös niissä proteiiniletuissani, sopii oikein hyvin banaanin kanssa yhteen. Palkkaria join pitkään maitoon sekoitettuna (on vaan niiiiiiiiiiin paljon parempaa sillä tavalla) mutta maidon kuljettelu ja kylmälaukun kanssa pelehtiminen ei vaan aina jaksa innostaa. Ja moni vinkuu sitäkin, ettei palkkari imeydy niin hyvin maitoon sekoitettuna. No, totuushan on, että itse olen ajatellut jättää sen maidon pois puhtaasti ahneesta syystä: haluan käyttää ne kalorit johonkin muuhun. Eihän ne paljoa ole, mutta kun on satunnainen pullafetissi niin every little helps...!

Tänään oli muuten ihanaa ruokaa koulussa...! Kalkkunan lehtipihvi, basmatiriisiä, inkiväärimajoneesia ja paistettuja kasviksia. Oli taas se vähän kalliimpi annosruoka (opiskelijakortilla 4,35e eli ei mikään ihan mahdoton) ja olisin tuollaisesta annoksesta ollut ravintolassakin oikein tyytyväinen. Maut ja mausteet kohdallaan, ja sopivasti vähärasvaista proteiinia. Salaattipöydästä sitten vielä vähän lisää vihreää lautasen reunalle...!

lunch2.jpg

Salilla tänään duunailtiin siis jalkoja - oli ihan mielenkiintoista työskennellä vanhojen doms-kipujen vielä muistuttaessa olemassaolostaan, mutta siinäpä ne jalat vetreytyivät, mitä enemmän ne tekivät töitä. Tein muun muassa takakyykkyä, jalkaprässiä ja horse kickejä. Maastavetoakin olisin halunnut tehdä, mutta mavenurkkaus oli buukattu, joten improvisoin ja yritin saada mavetuntumaa vähän alataljalla vetäen, mutta ei se tietenkään sama asia ole. Loppuun sit vähän vatsarutistuksia. Ihan hyvä treeni - hiki valui ja mieliala koheni huomattavasti! :)

207.jpg

Nyt unta palloon ja sisulla huominen 8-tuntinen koulupäivä läpi!