Tiistai! Koulun suhteen inhokkipäivä (aikainen aamu) mutta selvisin sitten kuitenkin lievästä univajeesta huolimatta ajoissa luennolle. En ehtinyt syödä aamupalaksi normisettiäni eli niitä proteiinilettuja, mutta kiireessä (samalla pukien ja naamaani sutien) söin alla olevan kombon: reissumiehen päällä kurkkua, kalkkunaleikettä ja paistettu muna, Skyr sekä porkkana.

eggiebrekkie.jpg

Kymmeneltä suuntasin salille, ja tein oikein antoisan ja hikisen jalkatreenin - kyykkyä, mavea, takareisilaitetta, horse kickejä, askelkyykkyä käsipainojen kanssa, jalkaprässiä sekä hip thrustia smithissä. Melkoisella pingviinityylillä saikin sitten kävellä salilta pois...! Jalat ovat melkoista muussia vieläkin, joten jotain tuli todellakin tehtyä!

Ehdin sopivasti takaisin kouluun post workout aterialle ennen seuraavaa luentoa, ja kuten taisin eilen mainita, tänään oli ruokalistalla lohta! Jätin annoksesta perunat pois ja täytin lautasen salaattipöydästä as follows:

lohl.jpg

Treeni vei todellakin kaikki voimat, sillä lounaan jälkeisellä luennolla meinasin nukahtaa paikalleni, siitäkin huolimatta että luennon aihe oli kiinnostava ja luennoitsija oikein sympaattinen ja karismaattinen australialaissetä :D No, sain kuitenkin sinniteltyä silmät auki sen parituntisen - ja sitten oli kertakaikkiaan pakko ottaa kupillinen kahvia. Koin myös ansainneeni jotain pientä extraa treenilläni, ja yllätyksekseni en tarttunutkaan telineessä olevaan Kismetiin vaan tyydyin sen sijaan yhteen ainoaan mitättömään suklaakonvehtiin... ja se oli vieläpä sitä "terveellisempää" laatua eli 70% tummaa suklaata! 

aftcof.jpg

Kotiin päästyäni tajusin, että olin unohtanut ostaa kaupasta kookosmaitoa, ja jouduinkin perumaan alkuperäiset päivällissuunnitelmani. Oli tarkoitus tehdä kana-vihanneswokkia kookosmaidolla ja currytahnalla, ja kylkeen pieni keko täysjyväriisiä. No, se siirtyy sitten huomisen ruokalistalle - en jaksanut yksinkertaisesti raahautua enää minnekään, kun vihdoin pääsin kotiovesta sisään. Tein sitten semi-makeanhimoissani arvovaltaisen päätöksen syödä niitä proteiinilettuja päivälliseksi, kun en aamullakaan niitä ehtinyt saada. Ja voi että, kyllä kyllä, toimi paremmin kuin hyvin! 

brekdin.jpg

Nyt uskallan toivoa, ettei makeanhimo vaivaa enää tänä iltana! Tiukan paikan tullen lipitän vaikka vihreää sitruunateetä teelusikallisella hunajaa. Aika köyhä herkku, mutta parempaankaan ei nyt lupaa heru... :D

Mutta all in all oli ihan mukava tiistai, jaloissa tuntuu vieläkin semikuumotus - saa nähdä ovatko huomenna kuinka kipeät...!