Voihan viikonloppu! Oli alunperin vähän eri suunnitelmat perjantaille ja lauantaille - tarkoitus oli treenata ja opiskella ensi viikon tenttiin, mutta kutsu kävi töihin (työskentelen extraajana opiskelun ohella) ja teinkin sitten pitkät päivät sekä eilen että tänään. Eilen en töiden jälkeen enää jaksanut salille mutta tänään otin itseäni niskasta kiinni ja sain raahauduttua suoraan töistä rinta-selkätreenille. Treeni kulkikin sitten ihan yllättävän hyvin energiatasojen alhaisuudesta huolimatta - ja kotona sainkin nauttia lämpimästä saunasta, ah! Nyt voisi kohta hiljentyä katsomaan jotain leffaa - harmi vaan, että se pitää katsoa yksin, koska Se Yksi Spesiaali Ihminen on satojen kilometrien päässä. No, ens viikolla pääsen lähikontaktiin taas <3 Silloin kun on yksin, tulee jotenkin enemmän mielitekoja sokerin suuntaan (kun ei oo kukaan täällä "giving me sugalovin" :D ) mutta onneksi pahimman terän makeanhimolta vie tämä ihana aamiainen!

ppancakes.jpg

Lempiaamiaiseni - proteiiniletut mustikoilla ja vaahterasiirapilla

Huomenna olisi sitten olka-hauistreeni edessä, se on oikeastaan ehkä lemppari kaikista kolmesta treenistä, joita nyt pyöritän perättäin. Ohjelmassa huomenna muun muassa shoulder pressiä, facepullia, scott hauiskääntöä ja leuanvetoja (avustetusti tietenkin, koska ei tämä 180-senttinen ruho nouse vielä ilman painonkevennyksiä...). Mutta jossain tulevaisuudessa tulee vastaan se päivä kun saan vedettyä yhden täysin avustamattoman leuan! Veikkaan, että sinne on vielä ruhtinaallisesti aikaa, mutta eipä tässä mikään kiire - tärkeintä, että treeni maistuu ja säännöllisyys pysyy elämän kiireistä ja stressistä huolimatta :-)

Katselin salilla (juu-u, ihan salaa tuijottelin!) paria timmiä pimatsua, enkä voinut muuta kuin niellä kateuteni hiljaa, läskit juoksumatolla löllyen... Mikä siinä on, että se painon pudotus on niin kiven takana?? Okei, tietty siihen vaikuttaa se, että ruoka nyt vaan on niiiin hyvää -  enkä puhu porkkanoista... Oma isoin ongelmani on todennäköisesti hiilihydraatit. Olen kehotyypiltäni endomorfi, joten vähähiilihydraattinen ruokavalio tehoaa parhaiten - mutta kun ne hiilarit on niiiin hyviä! Yksi ystävä kertoi tänään pudottaneensa tammikuussa jo viitisen kiloa painoa vain sillä, että karsi ruokavaliosta kaiken epäterveellisen ja alkoi taas liikkua säännöllisesti. Kyllähän se vaatii pitkäjänteisyyttä (mulla on ollut siitä aina puutetta....) eivätkä tulokset yleensä tule hetkessä. No, onneksi kesään on vielä aikaa! Jos saisi edes sen viisi kiloa pudotettua kesäkuun alkuun mennessä niin olisin tyytyväinen.  Jännä muuten, että vaikka sitä on miten itselleen olevinaan tehnyt selväksi sen, ettei vaaka kerro totuutta - sitä silti tuijottaa sydän syrjällään niitä maagisia numeroita. Jotenkin se ihmisarvo vaan on niissä lukemissa tiukasti kiinni, vaikka miten yrittäisi psyykata itseään iloitsemaan mieluummin mittanauhassa ja peilissä näkyvistä muutoksista....

Muistan ajan, kun olin vakuuttunut siitä, että painoa pudotetaan ainoastaan kituuttamalla naurettavilla kalorimäärillä ja käymällä viidessä aerobisessa jumpassa per viikko. No, nykyään ei käydä jumpassa ollenkaan (ryhmäliikunta vaan ei ole mun juttuni) ja ruokaakin saa syödä ihan hyviä määriä jopa dieetatessa (dieetatessa?? onko se sana?? :D ) Ja siis kun puhun dieetistä, en puhu fitnesskisaajien kana-parsakaalimeiningistä, vaan sanalla tarkoitan yleisesti "tietoista, tavallista jonkin verran tiukempaa, terveen ruokavalion noudattamista". Eli pysymistä sellaisessa tietyssä, omaan liikkumismäärän suhteutetussa energiamäärässä. 

No mutta sitten ihan toiseen aiheeseen - Facebookin mieshaaste! Se on jo jokusen viikkojen pyörinyt tuolla somessa, ja päätinpä jakaa oman top vitoseni myös teidän (whoever you are...!) kanssanne! 

223.jpg

Eivät ole missään tietyssä järjestyksessä - en ehkä pystyisi heitä laittamaan paremmuusjärjestykseen, ykköstä lukuunottamatta.. Sehän on tuo kuuma herra tuossa keskimmäisenä, the one and only The Rock <3 Vasemmalla sitten ehkä liiankin obvious Channing Tatum (taitaa olla aika monen suosikki) ja alla Matthew McConaughey. Oikealla ylhäällä Darcy Oake, tuo hurja taikuri Britain's Got Talent -ohjelmasta. Hänen allaan seksikäs Jason Momoa, joka oli niiiiin kuuma Khal Drogo sarjassa Game of Thrones. 

Mutta nyt lauantai-illan viettoon - teen sen seksikkäästi sängyllä läppäri sylissä maaten, päällä punaiset pikku myy -kuvioiset pitkät kalsarit sekä virttynyt t-paita. I'm bringing sexy back...!